Advies rond verslavingsproblematiek

Wat?

Verslaving is beschreven als een verbijsterende, sluwe, mysterieuze ziekte.

Hoe meer we gebruiken, hoe meer we  nodig hebben en hoe meer we veranderen. Wat  zeggen we tegen onszelf om ons zo te maken? We  grijpen naar ons  geneesmiddel naar  keuze en plotseling voelen we ons weer prima, en de cyclus gaat door. We  weten dat er iets mis is, maar we kunnen het niet lokaliseren, realiteit en illusie versmelten. Het is verontrustend en het doet pijn.

Het is moeilijk om er alleen mee om te gaan. Coaching biedt een manier om het tot een beheersbare vorm te brengen. Gesprekken met een coach zorgen voor een effectieve verandering dat gericht is op het vinden van benaderingen die voor u werken.

Coaching zal je helpen om meer inzichten te krijgen en jou helpen naar de stap tot verandering. Zet de eerste stap om je ware potentieel te realiseren en jezelf te bevrijden van de verslaving. Er wacht een nieuw leven. Het zal niet gemakkelijk zijn, het zal niet onmiddellijk zijn, maar het zal het  waard zijn.  

Verander de  manier waarop je denkt en je kunt de manier waarop je je voelt veranderen. Bel of mail voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook voor familieleden van mensen met een verslavingsprobleem is begeleiding erg welkom. Coaching helpt je om meer inzicht te krijgen, geeft tips en helpt je verder op weg.

Belangrijk is dat familieleden durven en mogen praten over wat er aan de hand is en hoe ze zich daarbij voelen.

Voor wie?

  • Voor mensen die zich herkennen in bovenstaande beschrijving.

  • Voor familie, partners en vrienden van mensen die met destructieve verslaving(en) kampen.

 

Nog vragen? Een afspraak maken?

Wij helpen je verder. Samen bekijken we welke therapeut jou kan verder helpen.

 
IMG_20210124_134448.jpg

Dina Verbruggen

Coach en begeleider