top of page

TEAM

Onze team varieert naar gelang de opdracht en we werken vooral met geassocieerde trainers, coaches en therapeuten. Deze worden steeds zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en specialiteit. Hieronder ziet is slechts een aantal vaste waarden. Laat gerust je naam en telefoonnummer achter via ons contactformulier als je meer wil weten. 

IMG_5387.JPEG
Hilde.jpg
Jan Moermans profiel.jpg

MICHAËL VANSNICK

Oprichter Coachhuis
(9402 Meerbeke)

Werkzaam als Leadership & Development Partner voor verschillende organisaties.


Daarnaast:

Coach, trainer, expert transactionele analyse, therapeut (embodiment) en manager

HILDE VAN SOOM

Senior trainer, Change Manager, coach & therapeut
(2223 Schriek)

Werkzaam bij verschillende Corporate en KMO klanten

Daarnaast:

Coach, therapeut, oprichter 'lust voor liefde', droomanalyse, massage en reiki

JAN MOERMANS

Manager, Consultant, Coach & Mentor
(1860 Meise/068814 Singapore)

Werkzaam als manager en consultant op freelance basis.

Daarnaast:

Coach & Mentor, oprichter ‘Dignitas’

Team & partners: Team

INSPIRERENDE PARTNERS

Het klikt tussen Het CoachHuis en deze bijzondere organisaties of mooie initiatieven. We ondersteunen of inspireren elkaar.

IM.png

INTELLIGENT MOTION

Intelligent Motion is een kennis & behandelcentrum voor mensen die pijn, vermoeidheid, stress of een rem op hun prestatieniveau ervaren - meestal als gevolg van een beperkte bewegingsvrijheid van het lichaam. Aan de hand van een vernieuwende kijk op het menselijke lichaam en het toepassen van menselijke lichaamsbewegingen bieden we een oplossing aan allerlei chronische lichamelijke aandoeningen

Monoa.JPG

MONOA

MoNoA heeft een unieke wearable gemaakt die je stressniveau de hele dag bijhoudt, vergezeld van een coachingplatform/-app waar je stressgegevens worden geanalyseerd om de impact van stress op je fysieke en mentale gezondheid te zien, onder begeleiding van een gecertifieerde coach. Ben je klaar om je volledige potentieel te bereiken met MoNoA?

Kine Smesman.jpg

KINESITHERAPIE SMESMAN

Een groepspraktijk van jonge en dynamische kinesitherapeuten met ervaring op verschillende domeinen binnen de kinesitherapie.

HAP logo DEF.jpg

HUISARTSENKRING PAJOTTENLAND

HAK Pajottenland is een onafhankelijke beroepsvereniging van +/- 90 huisartsen werkzaam in het Pajottenland. We verzorgen steeds verslaggeving bij doorverwijzing en verwijzen naar hun website voor het geval u een huisarts zoekt.

Team & partners: Klanten
bottom of page