top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichael Vansnick

Het CoachHuis aanvaardt loopbaancheques

Bijgewerkt op: 31 mei 2022Enkele partners in ons netwerk komen voortaan in aanmerking voor loopbaanbegeleiding met gebruik van loopbaancheques van de VDAB. Dit systeem is geldig voor werknemers of zelfstandigen.


Jij betaalt slechts 80 euro voor 7 uur professionele begeleiding, de rest wordt voor jou betaald!


Aangezien onze geselecteerde coaches van hoge kwaliteit zijn krijg je veel waarde voor je geld.


Klaar om jezelf een cadeautje te doen?


 

Met enige trots kunnen we An Van Beek voorstellen als mede-bestuurder van Het CoachHuis vanaf 1 januari 2022.Zij is werkzaam als hoofd van de psychosociale dienst & preventie bij Bpost. Daarnaast is ze ook klinisch psycholoog, stress- en burn-out & preventieadviseur.Naast het feit dat ze professioneel een kaliber van formaat is, verwelkomen wij An vooral als de fijne, zachtaardige en warme mens die ze is.Welkom An! 

Project: samen groeien


We kwamen in contact met enkele studenten die sporadisch cliënten (digitaal) willen ondersteunen in het kader van hun studies.


Onze studenten volgen opleidingen in het veld van:

  • Transactionele analyse (TA). Ta is een mix van psycho-analyse, psycho-educatie en communicatie- en gedragswetenschappen. Hier wordt vooral cognitief en oplossingsgericht gewerkt.

  • Embodied Coaching. Dit wordt soms ook wel 'sensori-motor psycho-therapie', lichaamswerk of trauma begeleiding genoemd.

Dit initiatief is slechts tijdelijk van aard en er worden slechts symbolische bedragen aangerekend. Neem gerust contact als je momenteel op een lange wachtlijst staat bij de reguliere instanties, terwijl je vroeger hulp nodig hebt. Na overleg met je huisarts kunnen we bepalen of we een match kunnen vinden voor jou.


 

Weldra kondigen we nog enkele specifieke diensten aan, waaronder:

  • Coaching voor expats (Engelstalig)

  • Koppelretraite voor koppels die hun relatie willen verdiepen/herstellen

  • Teambuilding

Meer daarover later!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page