top of page
BUSINESS SPACE MOCK UP.jpg

Bewustwording leidt tot ...

Verbinding leidt tot ...

Waardering leidt tot ...

Autonomie leidt tot ...

Potentieel leidt tot ...


... levenskwaliteit, bedrijfscultuur, groei en resultaten volgen vanzelf

Home - oude versie: Over

Diensten voor organisaties en bedrijfsleiders

 • Persoonlijke groei

 • Leiderschap

 • Management 

 • Teamontwikkeling

 • Organisatiecultuur & design

 • Groepstrainingen over thema's zoals persoonlijk leiderschap, assertiviteit en communicatietechnieken

Home - oude versie: Tekst

Diensten voor (huis)artsen en zorgpersoneel

 • In grote lijnen lijken deze diensten op die voor organisaties en bedrijfsleiders; alleen zetten we trainers en coaches in met ervaring in huisartsenpraktijken of de zorgsector

 • Coaching in de context van praktijkorganisatie en samenwerking tussen en met (huis)artsen

 • Persoonlijke ontwikkeling en aanleren van handvaten om met de huidige realiteit om te gaan

 • Advies en/of ondersteuning voor het aanwerven van ondersteunend personeel in uw praktijk (verpleegkundige of administratieve ondersteuning)

 • Ondersteunen van startende artsen en/of HAIO's

 • Maakt een vertaalslag naar Domus Medica i.f.v. kennisdomein praktijkorganisatie, noden van huisartsen en concrete ondersteuningstools

Home - oude versie: Tekst

OPEN AANBOD

PERSOONLIJK EIGENAARSCHAP MET MICHAEL

Herne of Lennik

No-nonsense aanpak verweven met principes van leertherapie. Grijp deze unieke kans en zet je op de wachtlijst voor 26, 27 en 28 juni OF 23, 24 en 25 augustus 2023. Eerstvolgende training ten vroegste 2025. Prijs €1750 excl. BTW. Schrijf je in via de contactpagina. Download de productfice via de knop hiernaast.

TA HIGHLIGHTS MET MIL

Lennik

5 modules van 9 maart tot 16 juni 2023 steeds van 10u tot 17u gegeven door Mil Rosseau. De plaatsen zijn beperkt en de training is pas toegankelijk na een intakegesprek. Prijs: €2685,95 excl. BTW. Schrijf je in via de knop of de contactpagina.

MANAGEMENT TRAINING

Hasselt

Piloot sessie door Thijs Brans, gespreid over 4 dagen (19/1, 2/2, 16/2 & 2/3). Er zijn nog drie plaatsen beschikbaar voor de prijs van €2.500 pp excl. BTW (volledige training kost 6.500 euro excl. BTW). De plaatsen zijn beperkt en de training is pas toegankelijk na een intakegesprek. Schrijf je in via de knop of de contactpagina.

VEERKRACHT VOOR HUISARTSEN

Online

22 spetember 2022. Webinar gratis toegankelijk voor leden van huisartsenkring Pajottenland. Prijs voor niet-leden 50€ excl. BTW. De plaatsen zijn beperkt, schrijf je in via de knop of de contactpagina.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

3 dagen (27, 28 & 29 september 2022) + 1 terugkomdag (07 november 2022). Inschrijven kan via de contactpagina. Download de productfiche via de knop.

Herne

Home - oude versie: Bestanden

Getuigenissen

Home - oude versie: Recensies

Ik ben binnen gekomen in de opleiding als een onbewust ongelukkig meisje. Ik was een “emotioneel wrak” omdat ik de verkeerde emoties op de verkeerde momenten er uit kwamen. Want emoties tonen was voor mij een teken van zwakte. Iemand die veel te veel op zich nam en verdronk in het werk en de druk. Want ge zijt alleen goed bezig in het leven als ge goed presteert. Maar is dat wel zo? Of is goed bezig zijn net wanneer ge uzelf goed/gelukkig voelt?


De afgelopen weken heb ik het inzicht gekregen dat er niemand anders aan mijn geluk kan werken dan ikzelf. En dat is niet altijd door omhoog te gaan maar soms ook door stil te staan of een stapje terug te gaan. Door te leven in die constante druk, thuis en op het werk, merkte ik dat ik niet meer kon genieten. Dus ik ben op zoek gegaan naar een manier om stress kwijt te geraken. Momenteel is dit de gym geworden voor mij. De gym als actieve uitlaatklep en een wandeling of een boek als een echt rustmoment.


Door terug rust te ervaren ben ik het belang van de rust ook gaan inzien. En vooral gaan beseffen wat een ander persoon dit van me kan maken. Dat merk ik zelf maar ook de familie rond me: “terug een aangenaam persoon om mee aan tafel te zitten”.


Mezelf af en toe op de eerste plaats zetten, MIJN rust en MIJN geluk. MIJN leven en MIJN toekomst. Genieten is op zondag samen eten, met een fles wijn en in het moment te zitten. Niet nadenken over straks of morgen, maar over het nu en het gezelschap.

Joke E. (Colruyt) - mar '22

Groepstraining - Persoonlijk leiderschap

HAP logo DEF_edited.jpg
DPG.png
Logo netwerk in zorg.webp
Logo CoGo.png
colruyt.png
Logo OKay.png
ABB61E56-2385-4E67-832A-DBA8A12C7A95.png
groeituin.jpg
bio_planet_C1z.png
fox-co-logo1.png.webp
Authentical.png
Akiiki.png
Home - oude versie: Klanten
bottom of page