Bedrijfscoaching

Wat?

Er is een groot verschil tussen vaardigheidstrainingen en groeitrainingen. Bij groeitrainingen koppel je de vaardigheden aan de personen in kwestie. 

Organisaties en bedrijven beginnen stilaan maar zeker te begrijpen dat werknemers die goed in hun vel zitten cruciaal zijn voor duurzame groei. Werknemers die goed in hun vel zitten zijn minder afwezig en gaan de dialoog aan alvorens ze beslissen het bedrijf te verlaten. In beide gevallen heeft dit een directe en gemakkelijk meetbare impact op de resultaten. Een bijkomend en vaak onderschat gevolg is dat werknemers die zich goed voelen veel effectiever te werk gaan. Het verschil tussen 'willen' en 'moeten' zorgt voor een onbegrensd potentieel.


Een leadershipsprogramma voor leidinggevenden en assertiviteitstraining voor werknemers zijn vaak het ideale startpunt om een nieuwe weg in te slaan. Elke training is steeds maatwerk en afgestemd op de situatie en noden van de onderneming.

Al onze trainers werken naast het lesgeven ook als persoonlijke coach of psychotherapeut. Dat stelt hen in staat om subtiel met de verschillen tussen vaardigheids- en groeitrainingen te spelen waardoor de leerstof bij de deelnemers veel dieper integreert.

Voor wie?

  • Voor leiders die willen bijdragen aan de levenskwaliteit van hun werknemers. Gelukkige werknemers zijn effectiever én efficiënter.

  • Voor leiders en werknemers die hun stijl willen begrijpen en tegelijk hun mogelijkheden willen verbreden.

Tip: neem een kijkje op onze blog

 

Nog vragen? Een afspraak maken?

Wij helpen je verder. Samen bekijken we welke therapeut jou kan verder helpen.

 
geert[321].jpg

Geert Cornelis

Coach